Framme

Efter nagra timmars resande (narmare bestamt ca 21 h) sa ar vi framme i Enschede, Holland. Resan borjade med att Kalle skjutsade till Goteborg, dar det var valdigt jobbigt att saga hejda! Darifran akte vi med farjan till Kiel, det fanns tv i hytten sa tiden gick fort ;) Var framme vid 9 i Kiel, dar Gerard kom och hamtade oss, sen bar det av pa autobahn, fort gick det :P Nar vi kom hit fick vi lunch och hundarna fick traffa de 3 dvargarna som brukar halla till i koket, det var inga storre problem utan de fann sig ganska fort tillratta. Jag ska dela lagenhet med en polsk tjej som jobbar i pensionatet, hon verkar jattetrevlig sa det kan nog bli kul, aven om det kommer att bli ganska sa trangt harinne.
Var nyss ute och halsade pa alla hundarna, vissa var galnare an andra.. Hoppar och nafsar, men dom flesta ar sig lik :) Toxie och hennes syster ar inte sarskilt lika varandra, pa tal om likhet.. Kan bero pa att Toxie ar nagot smalare, eller den andra nagot tjockare.. och att Jannike, som hon heter, har mycket mer pals. Men jaklar vad hon bossar over de andra hundarna! 
Maste forsoka fixa internet till min dator, denna ar sa seg och jobbig att skriva pa utan prickar! Maste aven ut och springa idag, det ar ganska bra vader for det sa det galler val att passa pa. Men nu ska jag ta ut hundarna och leka pa faltet :)

Hade sa bra darhemma i Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback