Resturang med fri tillgång på alkohol

Ja hur många resturanger har det?? I alla fall wok & grill-resturangen som vi har varit på ikväll, eller "the walk-resturant" som Hennie kallar den. För det är vad det är, man väljer vad man vill äta, som en buffé, där man plockar det man vill ha tex skaldjur eller kött, och går sen och får det wokat eller stekt av kocken. Till det får man välja mellan olika såser, som tex sötsur, vitlöks- eller indionesisk sås, alla olika starka. Det är verkligen hur gott som helst! Man får välja vad man vill, och äta och dricka hur mycket man vill av både läsk och alkohol. Kan det bli bättre? ;) Hennie och Gerard är som vanligt roliga :) Pratar om verktyg som ska hänga fritt o grejer, ojoj vad ska man tro ;) Crazy people... :)
Annars idag har det mest blivit klickerträning på de yngre hundarna, bouviervalparna är för galna för sitt eget bästa. Herregud de är överallt och ingenstans, och har noll koll på klicker och korv...Får hoppas att det blir bättre med tiden!
Jag hann även med en springtur, denna gången var det Faiskas tur att hänga med, tack o lov är hon inte lika lat som sin bror Fellow, men hon hade inte heller alltför bra kondition, så det blev bara en 30 minuters vända. Imorgon får det bli utan hund!

Nu är det läggdags. Snart...

Kommentarer
Postat av: mamma Busk

Ooops, verkar lite farligt det där...skulle iallafall vara för mej. Ett klart favoritställe skulle jag tro.
Kul att kunna få del av ditt liv där nere.Pussa på vovvarna och ta hand om dig, träna inte för mycket bara!!Kram!

2007-08-31 @ 03:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback