Utställning, Rotterdam

Igår följde jag med Gerard till Rotterdam på utställning, och med oss hade vi Fleurtje, Quatro och Pepper. Nästan alla utställningar ligger i västra/södra Holland, så även fast det är ett väldigt litet land så var det 20 mil dit. Vi åkte 06.00, så det blev att stiga upp 05.15 för att hinna klä på sig och rasta hundarna som skulle med, det var ju tidigt på morgonen så t-skirten blev ut o in, vilket jag märkte senare under dagen... Det tyder på att det är alldeles för tidigt att gå upp före halv sex... Vi var framme i god tid så vi hittade två burar att sätta hundarna i, och sen var det väntan på att det skulle bli schnauzer. Riesen gick före, så jag hann ta några bilder som jag kan skicka till mamma ;) Det var väldigt få schnauzer, av alla 3 storlekarna, tex skulle det vara 4 schnauzer (3 av dem härifrån), men den fjärde kom inte så det blev Ymke som blev bir. Pepper och Quatro fick varsin certpoäng, o det var inte illa det :) Men bäst var Fleur! Hon var solklart finast av tikarna, det var inga problem att bli bästa tik, men sen var Toxies pappa, Made in Spain Yahoo (han var liten och fin, men huvudet såg för litet ut för att passa till kroppen) och den unga hanen Hamilton Black Devil of Maple Leaf med, som blev bästa hane och även tog bir:et. Men Fleur fick sin sista certpoäng och blev holländsk champion! Hon skötte sig perfekt i ringen :) Tråkigt bara att det inte var mer än 11 svarta anmälda! Det var inte mer i de andra färgerna heller.
Jag hann även med att kolla runt lite i alla försäljningsstånd, det var ganska mycket att titta på även om det inte blev några fynd. Vilket kanske var tur ;) Vi kom hem vid halv sex, det hade varit en ganska lång dag så man var rätt trött. Fast på kvällen blev det grillat och öl, alltid lika gott o trevligt :)

Nu är det dags att sova några timmar.. Måste ju passa på medans hundarna är lugna och man har tid till lite extra sömn. Lägger ut lite bilder fårn utställningen senare idag. Och kanske det kommer med nåt bra resultat från bouviererna idag!? Fast det är 47 stycken anmälda, alltså nästan 5 gånger mer motstånd än i dvärgschnauzrarna igår... Men man vet aldrig med Fellow :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback