Vinna

Orkade inte skriva nåt här igår, var så jäkla trött! Men som tur var är man ju ledig idag så nu är man iaf lite utvilad ;)
Var och tränade på Vinna igår med Annelie och Tilly direkt efter jobbet.
Vi körde bana med 3 hinder, 1 rak tunnel och 1 böjd tunnel. Började med hinder och böjda tunneln och byggde sen på fler och fler hinder. Banan var ganska rak och Gnistra visste precis vart hon skulle, så jag kunde försöka göra några framför- och bakombyten, vilket inte är allt för enkelt! Nu är det snarare jag som behöver tränas och inte Gnistra, vet inte hur jag ska hinna göra byten när Gnistra är så snabb och liten som hon är.
Just nu känns det som att det är kontaktfälten som behöver tränas, hinder och tunnlar är hon säker på. Däcket, platta tunneln och långhoppet behöver det tränas upp säkerhet på. Och slalomen är ett kapitel för sig... Den gick inte alls lika bra igår som den gjorde i tisdags. Oftast så missar hon ingången och börjar mellan andra och tredje pinnen, så vi måste träna mycket ingångar. Fast idag regnar det så mycket så risken finns att det bara blir lite kontaktsfältsträning inne...

Nu ska vi leka med den stooora knuten, som nog väger nästan lika mycket som Gnistra, så hon går lite snett när hon bär den ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback