Badat Fellow

Idag har jag badat bouvierern Fellow, den värsta av de värstaste hundar man kan bada ;) Han är genomsnäll men han har så mycket päls! Tät, tjock päls som tar tid att få genomblöt och ännu längre tid att få torr. O han måste bli helt torr, annars är risken stor att han får fukteksem. Som tur var finns ju luftblåsen och torkskåpet, så man tjänar iaf lite tid och slipper stå alltför länge med hårfönen. Men stilig blev han iaf :) Ihelgen ska han iväg på utställning igen.
Jannike, Toxies syster var här idag och blev underullskammad, hon är än så länge både högre, större och grövre än Toxie. Så frågan är hur mycket det kommer att skilja mellan dem som vuxna? Hon har mycket bättre päls än Toxie, det känns deprimerande att tänka på Toxies päls :(

Hundarna fick sig en promenad på en av vägarna i Losser där de fick springa lösa. Den lille terroristen var väldigt intresserad av fåglarna på majsfälten, och lyssnar inte särskilt mycket ibland... Men vi var på hundklubben igår, o Toxie skötte sig väldigt bra. Klart nåt ljud gav hon ifrån sig men annars så uppförde hon sig bra, det var nog för många hundar ;) Största problemet är när hon är lös och möter lite större hundar. Små hundar skäller hon inte ut,  utan de brukar vara okej. Så det är bara att träna, träna, träna... Får bli en ny promenad i skogen imorgon på lunchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback