Helg med sovmorgon

Äntligen en sovmorgon :D Det ska bli riktigt skönt att få ligga kvar i sängen vid sju medans man hör hundarna springa förbi utanför, och vet att man kan sova hela förmiddagen om man känner för det.
Idag har Toxie fått bada och blivit underullskammad, det tyckte hon inte så värst mycket om, men hon bits iaf inte som hon gjorde när hon var yngre. Örontejpen fick även åka av idag så hon får lufta öronen lite några dagar, så nu ser hon ut som en dvärgschnauzer (utan benhår...), det enda som inte är så kul är hennes jäkla päls. Den växer inte! Det kommer underull och de få strån som hon har blir bara längre, inte tätare. Men det är väl bara att snällt vänta och se. Henne berör det då iaf inte... Tog lite bilder på blötdjuret, och efter-bilder, jag ska försöka lägga ut dem imorgon, om jag orkar...
Annars i veckan har det väl inte hänt nåt speciellt, det har varit löpträningar och hundpromenader... Imorgon blir det slappdag och en längre promenad med hundarna, och förhoppningsvis lite nya foton. Fast inatt ska det vara minusgrader, första natten hitills, så få se om man vågar sig ut i kylan imorgon..

Nu får det bli ett avsnitt av Desperate Housewives.

Kommentarer
Postat av: Kalle

Va gött du har de. Här är de minus hela tiden, och snart kommer väl snön också. Fast de är väl inget negativt så länge det kommer massor!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback