Långväga besök

I tisdags kom min mormor o morfar för att hälsa på ett par dagar. Det har ju hänt en del sedan de träffade Theodor för nästan 2 månader sedan så dom var glada att se honom :) Mormor hade som vanligt bakat och donat så hon hade med sig både 2 middagar, äppelkakor, bullar, radiokaka och hemmagjord lingonsylt, väldigt lyxigt!
Igår regnade det större delen av dagen så vi höll oss inne, Theodor låg i gymmet och roade oss i nästan en timme medan vi satt vid frukostbordet. På eftermiddagen var det dags för bvc, allt såg bra ut och han växer som han ska. Efter det åkte vi till Åkervägen för jag skulle hjälpa ett par med deras dvärgschnauzer. Det blev lite underullskamning och rakning av hals och rumpa av deras trevliga dvärg. Det tråkiga var att mannen var en typiskt brukshundsmänniska när det gäller hundträning/tävling, en sån som gör att man inte vill åka till brukshundklubben och träna om det inte är organiserad agilityträning, för tränar man inte bruks är man inte tillräckligt duktig osv. Rallylydnad var töntigt enligt honom..
Idag åkte vi in till Alingsås där vi tog en fika och gick runt och kikade lite. Det blev även en biltur så att mormor o morfar fick se stora Vårgårda... Theodor har varit glad hela dagen och charmat sina g-morföräldrar, men på kvällen blev han lite ledsen så då fick det bli ett bad och så blev han glad igen :) Nu ligger han i pyjamasen och ammar innan det är läggdags för hans del, och vi andra ska dricka te och äta hemmagjorda tekakor.
Det blev ett rallylydnaspass ute på parkeringen nu på kvällen, Gnistra var riktigt taggad och jag börjar få lite ordning på saker och ting så just nu är träningen riktigt rolig.

Kommentarer
Postat av: mamma

Tack för aktuella bilder/filmer!De värmer men längtan blir bara större.

2011-09-23 @ 19:45:26
Postat av: Svärmor

Tur att frun är av en annan åsikt då de säkert vill ha återbesök;) Jag har haft stor hjälp av "bruksidioten" genom åren, då han är en riktig klippa med problemlösningar och hans syn på positiv inlärning. Ta han inte på orden! Han gillar att retas oxå och är bara lite omodern;)

2011-09-23 @ 20:10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0