Tredagarsfeber och dom 3 första stegen

I tisdags så tog Theodor sina första 3 steg! Han gick mellan mig och Kalle, först stod han stadigt innan han tog 2 bra steg, och sen ett lite vingligare steg på slutet innan jag fångade honom :)
Natten till onsdag fick Theodor feber, men på morgonen när vi gick upp så hade febern gått ner, så han fick åka till farmor som planerat och jag åkte och jobbade. När jag kom hem så började han få feber igen, och sen samma sak nästa natt. På onsdagskvällen medan jag var på rallylydnadskurs så hade han 39,6 grader i temp. Han var varm som en kamin under natten, men sov ändå rätt så bra. På torsdagen var han lite nere mot vad han brukar, men ändå rätt pigg även om han inte hade så stor aptit på mat. Då är det tacksamt att han fortfarande ammar så att han är lätt att få i vätska och energi. Även natten till fredagen hade han feber, och stundtals under kommande dag. Men igårkväll var febern borta och inatt har det inte varit några bekymmer. Imorse kunde man se prickar på magen och lite i ansiktet, så med största sannolikhet har han tredagarsfeber. Skönt iaf att det inte verkar påverka honom allt för mycket.
Idag är Kalle och jobbar, så vi ska väl ta det rätt lugnt nu tills han kommer hem, det får bli en förmiddagspromenad i det gråa vädret. Få se sen om det blir någon cykling eller om det får vänta tills imorgon... Man kan ju alltid hoppas på att det är finare väder då :-)
Det är gott med rivna morötter
Theodor kan dricka själv ur mugg, men han får nöja sig med lite vatten på botten än så länge ;)

Kommentarer
Postat av: Mormor

Härligt att höra att han mår bra igen! Många kramar

2012-03-17 @ 17:22:50
Postat av: lena

hur i helsike får du honom att äta rivna morötter,det brukar inte vara nån höjdare annars för de flesta ungar,kram

2012-03-18 @ 08:33:50
Postat av: Jenny

Skönt att han piggat på sig igen :) Inge kul med sjuka barn :( KRAM

2012-03-18 @ 10:19:18
URL: http://jennyzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0