Rast

Japp nu är det rast en halvtimme, så då får man passa på att sitta lite vid datorn :P Har inte hunnit med så mycket annat än att städa och äta frukost nu på morgonen. Eller jo, försökt göra rent Faiskas böld, eller vad det nu kan vara. Inte särskilt fräscht är det iaf, nu hade det behövts ett besök på Alingsås djurklinik så att hon hade kunnat få riktigt hjälp :P Gerard vill gärna klara detta själv.. sticka hål och inte raka.. Jag hoppas det ska läka ihop snart, på söndag ska hon på utställning...
Gerard tyckte att Toxie verkar ganska lovande, att hon kan lyckas bra på utställningar, men att hon behöver lägga på sig lite mera. Så det ska bli spännande att se hur rastypisk hon är. Men framförallt vad hon kommer att få för päls, den känns lite sträv så lite hoppfull är jag.
Båda hundarna sköter sig bra härnere, än så länge får de vara i lägenheten under dagarna, så att de inte ska smitta de andra hundarna, jag tror inte att det ska vara nån risk men man vet ju aldrig! De ligger, oftast tysta härinne, förrutom när Gnistra sitter i fönstret och tittar ut :P Knas-gnistra :)

Dags att börja jobba igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback