Helg, ensamma helg

Usch tycker det är riktigt jobbigt att vara hemma utan varken Kalle eller Gnistra :( Det är så tyst och lugnt, Toxie ligger och tuggar på sitt illaluktande ben och jag kollar på film. Vill att det ska bli nästa helg nu! Imorgon eller på söndag ska jag kanske till Vinna med Annelie och Tilly, det ska bli kul att träffa dem igen, det var ett tag sen. Har inte blivit särskilt mycket träning senaste månaden :/

Dags att kolla på nästa film.

Ensam(ma)

Nu har Kalle och Gnistra åkt till Kopparbo, är riesenläger nästa vecka. Så tråkigt att vara ensam! Tur att jag har Toxie iaf... :) Men drygt att jobba.. vet fortfarande inget om hur det blir i höst. Kanske att jag åker upp till riesenlägret nästa fredag, får se om jag får ta ledigt halva dagen och vad det är för väder...

Det har inte hänt så mycket annars i veckan, börjar få lite ordning på Toxies päls, fast nu är hon väldigt tunnpälsad så det är svårt att se vad det blir för päls... på tal om köttbullar så väger hon 2,6 kg, hon börjar bli ganska stor. Högre än Gnistra kommer hon att bli, frågan är med hur många cm?
 
Var ute och cyklade med Kalle i tisdags, tror vi cyklade 3,8 mil. Det var kul, iaf när det gick fort ;) Får se om jag ska cykla imorgon, måste försöka göra det!

Nu är det snart sängdags.

Födelsedag

Tråkigt att man jobbar på sin födelsedag, det är nog första gången hitills. När jag var i Holland förra sommaren fick jag ledigt den dagen, men det lär jag då inte få idag... Hoppas Åsa har tid att prata idag, måste få veta om jag har nåt mer jobb på kliniken eller om jag måste börja söka nytt.

Dags att ta med Toxie och åka till jobbet.

Veckans foto

Har haft pälsvårdsdag idag på båda hundarna, är fövånad hur tyst och lugn Toxie var. När jag klipper klor eller kammar benen på henne så brukar hon bli skitförbannad och bitas som bara den. Men idag när jag underullskammade henne och kammade igenom henne var hon snäll och ganska still, de enda som hon tyckte var jobbigt var när jag skulle raka hals, kinder och rumpa, så det blev inte så bra. Hon börjar bli ganska stor.. Ska bli intressant att se vilken mankhöjd hon hamnar på till slut. Kan bara säga att det är en mycket tuffare hund med mycket mer humör än vad Gnistra har...


129453-12

Lång dag

Jobbade 7.30-18.00 idag, usch vad drygt! Bara för att ta hand om "klinikens hästar". Men man får ju lite extra pengar, vilket kan behövas senare i sommar!

Det blev ingen cykling idag, dels pga att jag slutade 18 och för att det spöregnat hela dagen.

Nu är det läggdags.

Hjälm & cykelskor

Idag har jag inhandlat cykelutrustning, det blev en hjälm och ett par cykelskor, sånna som man sitter fast i pedalerna med... Lite jobbigt men man får väl försöka vänja sig. Imorgon ska det cyklas! Om det inte regnar...

Har inte tränat så mycket med varken Gnistra eller Toxie på sistone, måste skärpa mig... Men man blir så trött av att jobba hela dagarna, fast Naturdieten kan också vara en lite orsak i det hela.. Ska ut en sväng nu på Tånga, ska försöka få in lite träning, kanske nosetarget med Gnistra?

Ny vecka

Nu var det en ny vecka, o nu kommer man inte jobba med samma folk som tidigare, förrutom en av veterinärena och Linda som jobbade förra veckan. Det kommer 2 nya, får se hur det kommer funka.
Beställde cykelgrejer igår, tråkigt att det tar ca 2 veckor innan de kommer. Kalle är verkligen världens snällaste och underbaraste! :)

Dags att åka till jobbet så att hundarna får komma ut en sväng.


Första cykelturen

Igår fick jag en cykel av Kalle (en tidig födelsedagspresent), en racerhybrid som jag förhoppningsvis ska cykla Vätternrundan på nästa år... Ska iaf börja med Mjörnrundan i september som är på 6 mil. Var ute på första träningsrundan idag, vi cyklade 3 mil på 1 h 15 min, kan säga att det var mycket skönare och roligare än att springa!! Var inte så jättejobbigt, kändes lite i uppförsbackarna såklart, men annars var det helt okej. Tror vi snittade på 24 km/h, Kalle verkade rätt nöjd förrutom att han tyckte det gick för sakta sista 6 km.. Han kan inte ha så höga förväntningar första rundan ;) Vi ska försöka komma ut på tisdag igen får se hur det går den gången. Lite nervös är man att man ska vurpa eller nå annat dumt. 

Var på 25-års kalas igår hos Miriam, hon hade kalas ute i ladan och det var jättefint iordninggjort och väldigt trevligt. Det är trevliga människor som jobbar på kliniken, tråkigt att jag förmodligen bara har 5 veckor kvar där :( Måste få veta så snart som möjligt hur det blir efter dessa veckor, så jag kan försöka få ett jobb så nära som möjligt efter sista veckan om jag blir arbetslös.

Igår fick stackars Toxie urinvägsinfektion :( Hon sätter sig jätteofta, men hon är inte påverkad och har ingen feber vilket är skönt. Hoppas att hon blir bra snart, hon får lite c-vitamin i vattnet vilket hon dricker utan problem.

129453-11