Välkommen Toxie!

Nu efter allt krångel med papper är Toxie i Sverige. Beslutet gick igenom 4 juni, två dagar innan vi skulle hem så det blev lite tajt. Tack mamma för hjälpen av att maila papprena.
Vi åkte halv åtta imorse, först tåg Enschede-Schipol, Amsterdam vilket tog ca 2 h och Toxie sov hela vägen i sin bur utan att säga ett ljud. Kom i god tid till flygplatsen så allt blev fixat med biljetter och bagage vilket var skönt, så det slapp bli som när jag skulle ta hem Gnistra.
Strax innan halv tre var vi på Landvetter där Kalle tog emot oss. När Toxie träffade honom var de inga tveksamheter, utan hon gick direkt fram till honom och ville bli klappad. Vi åkte direkt till Tånga för att träffa Gnistra, Lena och Anders. Gnistra hälsade på mig i början, men sen var hon inte särskilt glad över att jag hade tagit med mig en valp. Men med valpen var det inga problem, hon brydde sig inte särskilt mycket om henne, nosade mest. Sen blev det pizza på Åkervägen och Toxie fick träffa Kalibra, det tyckte hon var lite läskigare, men hon brydde sig inte särskilt mycket och Kalibra var mest intresserad av pizzorna. Även Kalles morföräldrar kom och tittade på valpen, och mot dem var hon glad och framåt. Tuff liten valp är hon :)

Sen blev det hem och städa upp i lägenheten, får hoppas att det inte blir en allt för bitsk valp på inredningen. Vi var även iväg och handlade så hundarna fick vara själva hemma en stund. Tror att Gnistra var tyst, men det blir att köpa DAP så att de inte för för mycket oväsen tillsammans, hoppas bara att det hjälper.

Gnistra hade lite dragkamp med Toxie om en jättestor knut, hon verkade leka på valpens villkor, var försiktig och lät henne vinna. Nu ligger de båda och sover, Gnistra i soffan och Toxie på en pläd som hon har släpat omkring på tidigare på kvällen.

Måste skriva något om Holland, det är verkligen ett drömställe! Helt underbart att vara där, finns nog inte många människor som är lika trevliga och gästvänliga som Hennie och Gerard! Och inte så många trevliga hundar på samma ställe :) Det var ganska många hundar som blivit sålda sen jag var där sist, men dvärgarna har ökat i antal ;) Min GI-diet fick göra en paus, grillat 2 kvällar, restaurang ena kvällen, öl och glass varje dag.. Ojnevojne.. Men det vart det värt ;P Saknar verkligen den platsen....

Nu blev det ett långt inlägg... Men kommande veckorna blir förhoppningsvis ganska lugna, fast kanske inte med tanke på valpen :P Och nästa helg blir det Motala och helgen efter det midsommar i Falun. Är rädd för att semestern kommer gå väldigt fort :/ Ska försöka träna så mycket agility med Gnistra som möjligt, så hon inte blir allt för ledsen över att valpen har kommit. Och så klart försöka få Toxie rumsren så fort som möjligt. Imorgon blir det att åka och köpa kompostgaller och tejp, hehe.

129453-6129453-5129453-4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback