Kinaresturang och träningsvärk

Det har varit en ganska slapp dag idag, har mest gjort det nödvändigaste och tränat lite med Quatro, så det blev att sova nån timme på förmiddagen :) Vilken var välbehövligt..
Just nu har jag en av schnauzervalparna inne i lägenheten, alla andra valparna har kommit till sina nya hem men dennas nya ägare går inte att få tag på, så hon får bo härinne så länge :) Men hon tycker det är lite läskigt med Gnistra och Toxie, som för en gångs skull inte är minst, men det står inte på förräns hon har vuxit om dem.
Ikväll har vi varit på kinaresturangen, ojoj vilken mat de har! Det är så jäkla gott!! Vi åt samma sorts rätter som vi har ätit förrut, först havskräfta, fint upplagd (såklart) på skal, sen var det utsökt god fisk innan det var dags för fisksoppa. Den var ganska stark, men väldigt god den med. Men sen kom det bästa av allt; biff, fläskkött(?), wok (med bl.a scampi), fisk och grodlår. Till det bami, nasi goreng och ris. Till efterrätt var det glass med grädde och frukt, mums! Mat kan nog inte bli perfektare och godare än den som vi fick idag! Vi satt bredvid saltvattensakvariet, det är så många fina fiskar däri, som "nemo-fiskar", sjöstjärnor och anemoner, typiskt att man inte kan ta några bilder ;) O såklart så spelas det ju typiskt asiatiskt musik, men den var inte särksilt bra idag och det kommenterade ju såklart Gerard, som hellre ville höra Sky Radio (som Rix FM). Hehe :P Mycket tok har dom för sig...
Just ja, jag var ju i stan idag där jag fick köpt mig en svart vinterjacka och en funktionströja att träna i. Så den blev det hem att inviga efteråt, först en springtur med Fellow som inte var särskilt snabb denna gången heller... Suck inte så roligt att släppa med honom en knapp halvtimme. Så jag tog en kort paus och sen ut med Gnistra runt "slottet", hon är lite piggare så då får man iaf upp lite fart. Men efter att ha suttit på resturangen i över 2,5h så känns benen lite stela efter dagens träningspass. Så imorgon blir det bara en promenad med Gnistra.
Nåt mer roligt idag var servitören på resturangen, han la märke till Hennie o Gerards nya bil redan när vi kom in, så han frågade en massa om den och sen var han tvungen att följa med ut och titta, han tappade nästan hakan när han såg att det var en kamera som filmar när bilen backar. Hehe...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback