Agilityträning

Idag har jag och Gnistra varit i Alingsås och tränat agility :D Första gången på ett halvår, men det gick över all förväntan. Vi var med på Klass 1 (!) träningen, så vi körde en bana några gånger. Vi struntade i slalomen, så att det inte ska bli problem längre fram, men annars tog hon hindrena väldigt bra! Vi gjorde även 2 framförbyten *stolt* hehe :) Gnistra var verkligen på alerten och tyckte att det var väldigt kul! :D Om 2 veckor är det klubbmästerskap, sen 2 veckor efter det är det ett till träningspass som vi ska försöka åka på. Vill även börja träna på Vinna igen, det var nästan att man hade glömt bort hur kul agility är!

Igår tränade jag mig själv, det blev 35 minuter rullskidor och 70 minuter löpning, usch det var hur tråkigt som helst med rullskidor, och jag fick ont i knäet när jag sprang :/ Men nu är det mindre än en vecka kvar tills Tjejvasan, så det kommer inte bli så många fler träningspass. Ojoj vad jag kommer ångra när jag stakar fram i spåren att jag inte hade tränat mer! Men det ska bli väldigt kul att åka upp på onsdag eller torsdag (beroende på om jag jobbar tors), det kanske blir en natt i falun om det är okej (mamma o pappa?) Skönt att vara ledig en vecka!

Snart dags att sova, så man orkar upp imorgon...

Ledig

Imorgon är jag ledig! Ska bli jäkligt skönt att vara ledig en dag mitt i veckan, mycket ovanligt! Fast nästa vecka blir det inte mycket jobb, och inte veckan efter heller... För då blir det Dalarna! Usch nu är det inte många dagar kvar tills Tjejvasan! Har knappt tränat nåt, speciellt ingen styrka. Det kommer straffa sig i spåret!!

Jag ska förhoppningsvis gå kostrådgivarutbildning (Hill´s) i mars och maj! :D:D:D Precis vad jag vill hålla på med.. och så lite med djur också... Så det ska bli kul.

Nu ska jag ta med mig Gnistra och gå och sova... Godnatt.


Vilodag

Idag är det vila, så inget inlägg på teambogal.se, så då kan jag ju skriva ett inlägg här istället ;)

Usch är så jäkla trött, orkar inte ens gå ut med hundarna så att jag kan gå och lägga mig... Då är det illa..

En trevlig sak idag var semlan på jobbet, mums! :)

Nu har Toxie blivit av med lite päls, men inte sjutton blir hon nå strävare för det! Träffade en dvärgvalp på 12 veckor idag, ojoj vad söt o tuff hon var! Tänk att Gnistra o Toxie har varit så små...

Pratade med mormor i telefon idag, det var över 1,5 månad sen, så de var trevligt att höra hur det var med mormor och morfar. O dom kanske kommer upp till Mora när jag ska åka Tjejvasan :) Någon mer som ska dit den dagen? ;)

Imorgon är det spinning igen, hoppas det går bättre än gårdagens pass.

Nu vill hundarna gå ut.

Godnatt!

Fortfarande folk härinne?

Ser att det fortfarande är några besökare varje dag, och Elin har du skrivit att jag måste göra ett inlägg, så det får väl bli ett då...

Idag snöar det!! Jag var ute o sprang före elva och då både blåste och snöade det, inte skönt att få i ansiktet! Men skönt att ha sprungit en knapp halvtimme iaf :) Får se om det blir lite mer träning senare idag. Hmm det där lät väldigt ambitiöst men jag har bara tränat 100 min denna veckan, och det är bara 3 veckor (!) kvar till Tjejvasan, så jag msåte träna, träna mycket mer än vad jag gör. O ännu har det inte blivit nån skidåkning :S Jag borde träna rullskidor, men i veckorna är det för mörkt och idag snöar det.

Det är kul att jobba på djurkliniken igen, denna veckan har det varit nästan fullt med inneliggande djur hela veckan och mycket operationer, kräkhundar och kastreringskatter så det har varit bra, arbetsdagarna går fort och man har saker att göra.

Gnistra och Toxie mår bra, den ena får vara hemma på natten och följa med till kliniken, medan den andra bor på Åkervägen (de brukar turas om), väldigt tråkigt att den ena får man bara träffa några timmar per dygn! Men hundarna verkar inte ta någon skada av det och det är viktigast! Idag har de blivit avmaskade, och jag vet inte om de har fått noskvalster, andra hundar på klniken har det till o från, men de mår inte dåligt av det så får se om de får en spruta senare eller inte. Snart ska de få ut och springa en stund på Hallonkullen i snövädret, då blir dom glada och knasiga :)

Nu ska jag kolla lite mer på vilka bilder som ska framkallas, innan det är dags att ta ut hundarna. Får se när nästa inlägg kommer...... Hade ju vart kul o veta vilka som brukar vara inne och läsa på bloggen...?