Snart helg

Skönt att det bara är en dag kvar att jobba!! Imorgon blir det att SOVA :D Undra om det kommer nån storm hit?? Isf måste jag nog vara inne hela dagen o slappa ;)

Rullskidor

Idag blev det första passet på rullskidor, men det får ni läsa om på teambogal.se där finns även bildbevis! ;)

Veckan som gått

Det är ju fortfarande några som är inne på min blogg o läser så det är väl bäst att uppdatera lite om vad som har hänt den gångna veckan.
Jag började jobba i tisdags på djurkliniken, det mesta var sig likt, det hade kommit en ny veterinär och en praktikant, och jag får bara ha 1 hund med mig. Men som tur var är Kalles föräldrar väldigt hjälpsamma och låter Gnistra (eller Toxie) vara hemma hos dem på dagarna, vilket jag är väldigt tacksam för! Veckan har varit väldigt lugn så dagarna har gått långsamt, lite jobbigt när vi är så många och det är lite att göra, så man får passa sig så att man är sysselsatt när någon av cheferna är på plats. Jag hoppas det  blir mer patienter när folk fått sina löner så man får något att göra, och det är ju snart parningssäsong för katterna så då brukar det vara mycket kastreringar och id-märkningar, vilket är bra.
Träningen har gått bra denna veckan, 2 löppass och ett spinningpass hitills, det var planerat ett löppass idag med, men jag skjuter på det tills imorgon... Det fick bli en längre promenad med hundarna istället. Fast träningen ska jag ju inte blogga om här, utan på teambogal.se.
Idag blev även Toxies bakben nerplockade, så nu är hon en mjuk nakenhund :) Täcket åker på när hon ska ut, hon blir så frusen annars stackarn. Gnistra däremot har väldigt mycket päls! Så imorgon är det hennes tur att stå på trimbordet och bli urkammad. Idag åkte hon i ån, hehe. Hon ville ner och dricka vatten, men råkade åka i i det kalla vattnet, men hon var glad ändå :) Dom är så söta mina små flickor :)

Nej nu får det bli en film.

Sista dagen

Idag var det sista dagen av ledigheten, känns lite tråkigt att inte ha några sovmornar mitt i veckan och kunna göra vad man vill av dagen. Få se hur det kommer att bli att börja jobba på djurkliniken igen, hoppas det kommer bli lika kul och lärorikt som förra gången.
Idag har det blivit löpning, och lite längre promenader med hundarna, så det har varit en ganska så aktiv dag :) Det blev även diskning, städning och matinköp så inte så mycket slappande förräns nu på kvällen. Jobbigt att tänka på hur man ska hinna med träning, hundar och lägenheten när man jobbar 8-17 och ofta inte är hemma förräns efter halv sex. Jag kände mig stressad när jag jobbade förrut men inte hade nån träning (fast jag har lite svårt med att inte sitta för länge vid datorn så det kan jag ju försöka ändra på) då det kändes som att man inte har så mycket fritid. Men det är väl bara att försöka planera så mycket som möjligt, och försöka få det att gå ihop så bra som möjligt med Kalles träning. Och kan han även vara lite aktiv med att hjälpa till med lägenheten och matlagningen (vi måste börja laga annan mat än bara makaroner och köttbullar!) så tjänar man ju mer tid.
Nu ska jag kolla på nyheterna och vänta på att Kalle kommer hem och säger godnatt, för imorgon blir det att gå upp 6.50.

Godnatt

Ny/en till blogg

Nu har det startat en ny träningsblogg, där det ska bloggas om träningen inför Vätternrundan i juni, så där kan ni gå in och läsa.. Adressen är http://team.bogal.se

My Dog

Igår var jag, Toxie och Kalle på My Dog, själva utställningen gick inte så bra, Toxie kom på tredje plats (av 3 st valpar), men hon skötte sig bra så jag är nöjd :) Sen kollade vi lite på de andra dvärgarna innan vi gick runt på mässan och kollade på hundsaker och var med i en massa tävlingar som vi förmodligen inte vann nåt i.. Toxie skötte sig väldigt bra hela dagen, så det var bra träning för henne :) På utställningen kom det fram en kvinna och frågade om vi ville ha en tröja till Toxie som hon hade stickat men som var för liten för hennes hund, så nu slipper Toxie frysa :)

129453-42

Utställning imorgon

Imorgon bär det av till Göteborg och My Dog med Toxie för deltagande i valpklassen, jag börjar bli rätt så nervös! Jag var väldigt nervös när jag skulle ställa Gnistra, men hon är en snäll o ganska orädd hund, men Toxie är en liten tönthund när det gäller att skärpa sig, så detta är jag verkligen nervös över hur det ska gå! Tänk om hon inte vill gå eller bara gör sig liten o mesig när hon ska visas upp :/ Jaja det gäller väl att försöka att inte oroa sig för mycket innan. Vi ska åka dit i tid o försöka tjuvträna lite i ringen innan bedömningarna börjar. Men nu är det sängdags så man får några timmars sömn innan det blir att gå upp innan halv sju!

Nytt år, nya möjligheter

Ja så var det 2008, vilket jag har som mål att försöka göra till ett träningsår med bland annat Tjejklassikern och Vätternrundan som mål. Sen finns det lite andra mål/nyårslöften men dom skriver jag i min lilla bok istället...

Vad har hänt sen det senaste blogginlägget? Jag har kommit hem från Holland och det har varit väldigt skönt att vara ledig ett tag (inte så många dagar kvar nu), Och det var alldeles lagomt att vara borta 4 månader. Man saknar ju alla i Holland. Men jag hoppas på att få träffa några av dem på världsutställningen i sommar.

Jag och Toxie var hemma i Falun över jul, väldigt trevligt! :) Det var en fin o mysig jul med familjen, med god mat o fina klappar. Det blev även köpt en träningsoverall (Dobsom R90 :D), ett Craft underställ, en vit skjorta och ett par byxor, (och Jennies stövlar..). Man var ju såklart på mellandagsrean i Kupolen ;)
22 december fyllde Emelie år så då var jag o mamma där på kalas på dagen, och sen var det förfest och utgång på kvällen. Väldigt trevligt att träffa Sofie, Rose-marie o de andra igen! :)

Kom tillbaka till Vårgårda i lördags igen, sen dess har det varit en sväng till Borås för inköp av skidutrustning inför Tjejvasan, det är ju inte riktigt min grej så lite tråkigt att lägga en massa pengar på det.. Men jag hoppas att det ska vara roligare än vad det var när man var tvingad att åka i skolan.... De hade inte den utrustning de behövde på Stadium för att fixa skidorna, så jag fick bara med mig stavar o pjäxor, så imorgon blir det en till vända till Borås för att hämta skidorna. Så nu hoppas jag på snö så jag kan testa mitt nyinköp!

Nyår firades i Herrljunga med Mathilda o Anders med mat, alkohol o Singstar. Det var en trevlig kväll med ett fint tolvslag :)

Om en vecka börjar jag att jobba igen på djurkliniken, men innan dess skas det på utställning med Toxie, (vilket jag ser framemot, men hon ser inte så bra ut fram, lite för mycket hår är borta.. och lite tråkigt att man inte vet hur många valpar som är med. Det är även andra domarbytet, och man kan ju inte låta bli att fundera på hur olika resultat det förmodligen skulle ha blivit beroende på vilken domare som skulle ha dömt, det är ju ändå 48 svarta dvärgar med...), det ska tränas en del och såklart ta vara på sovmornarna och bara slappa så mycket som möjligt.

Nu ska jag läsa lite iFORM och sen blir det nog sängen om en stund. Imorgon är det 2 januari och då börjar allvaret, slut på onyttigheter och med träningen i fokus!