Bloggtorka

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på att skriva idag, jag såg att det bara har blivit 2 inlägg nu i december så det får väl bli ett med lite bilder iallafall.
Theodor blir det mer och mer fart i, han rör sig mer på golvet även om det fortfarande går bakåt :) Lägger man honom någonstans på golvet så är han strax på andra sidan rummet så man får verkligen passa vad han kan få för sig att ta tag i. Denne lille herren ska verkligen pilla på allt som han ser och kommer åt.
Nu är det inte så långt kvar tills det är jul i Falun, vi åker upp antingen på onsdag eller torsdag nästa vecka och blir där ca 2 veckor. Det verkar finnas en del snö så förhoppningsvis kommer det att bli ett antal skidpass. Här regnar det bara så ikväll får jag nöja mig med Fun walking på gymmet.
Dom små tänderna växer för fullt

Rallylydnadstävling

Idag har jag och Gnistra gjort debut i fortsättningsklass, dagens tävling ägde rum på Göteborgs hundarena ute på Hisingen. Det skulle vara banvandring kl 12, så jag trodde att jag kom iväg i hyfsad tid, men det regnade galet mycket och sen missade jag avfarten ut till Hisingen (pga nya ombyggnationen) så det blev lite stressigt kan man säga. Jag hade ungefär 2 minuter till godo från att jag anmälde mig till att det var banvandring, och sen hade jag startnummer 3 så det var så gott som ingen tid till förberedelse mer än att Gnistra fick komma ut och kissa och sen in på banan. Men väl inne på banan gick det hyfsat, förutom att det var speglar på ena kortsidan så Gnistra blev väldigt fundersam över vad det var för hund som kom emot henne. Så där plus på ett till ställe (där jag var lite otydlig) fick vi avdrag. Men vi fick ihop 96 p vilket räckte till en fjärdeplats. Vann gjorde Camilla, också tävlandes för Alingsås, med 100 p (vilket är max, 70 p krävs för godkänt resultat). Den andra klassen vann Linda med Minna, dom gjorde en jättefin runda. Linda var gullig o filmade när jag och Gnistra tävlade, det är alltid bra att kunna titta på efteråt. Om jag inte har missat någon så var vi 5 stycken från Alingsås som var med och tävlade, vilket är jättekul. Det är ännu fler som är anmälda till My Dog i januari, vilket är vår nästa tävling. Nu blir det hem o träna ordentligt tills dess!

1 december

Dagarna flyger som vanligt förbi, så nu var det lite väl länge sen senaste inlägget. Det har redan hunnit bli december, tråkigt bara att det regnar och blåser mycket ute istället för att det ska vara vitt av snö. Men vi har iallafall hunnit med att få fram julsaker och varit på julbord i helgen, det är alltid gott med julmat :) Härligt också att nu har dom kommit igång med julradio.se så att mman får in lite julstämning :)
För en vecka sen var Theodor på 6 månaderskontroll med läkarbesök, allt såg bra ut och han följer sina kurvor. Dom frågade om när han tappar en leksak, om han brukar följa den med blicken- det kan man väl lugnt säga att han gör, han hänger ut ur gåstolen om han tappar något på golvet för att försöka få tag på den :)
I lördags var jag på kurs genom jobbet hela dagen så Theodor fick vara med sina pappa vilket funkade utan några som helst problem. Dom var bl.a och badade och Theodor fick en hoppgunga. Oj vad han tycker att den är rolig, så fort man tar fram den så börjar han att sprattla med benen. En annan sak som Theo gärna sysselsätter sig (och mig) med är att riva ner alla sina böcker som jag brukar lägga i hyllan i vardagsrummet, det kan han roa sig med en bra stund. En annan favorit att pilla på är dammsugaren.
När det gäller rallylydnaden har det inte blivit riktigt så mycket tränat som vi borde iom att vi har tävling på lördag, det har blivit 2 tillfällen ute på brukshundklubben men antingen så har hon varit väldigt nosig eller så som i måndags var det väldigt blött och då vill inte Gnistra sitta nå gärna, det funkar inte riktigt då med tanke på att det är sitt i väldigt många av momenten...
Nu är det dags för lunch, Theodor har börjat äta allt större portioner mat mitt på dagen, på kvällen får han antingen välling eller gröt, förrutom det är det amning och ett o annat smörgåsrån eller majskrok under dagen. Något som är smidigt är taste teasern som han har, då är det bara att lägga in lite frysta bär/frukt så kan han suga på den en stund :)
Vissa tycker det är kul att pilla med spjälskyddet...

Nu när man har fått 2 tänder så är det dags att börja med tandhygienen
Igår fick det bli en ny mössa som täcker öronen ordentligt, det är ju någon som växer som bara den... Jag vet inte hur många mössor den lille herren har fått sedan han föddes.

RSS 2.0