Årets första rabarberkräm

Jag och Theodor har precis ätit rabarberkräm från rabarber i vår trädgård, gott var det! Theodor fick en liten skvätt blandat med mjölk i sin mugg, det var lättast så, annars skulle ta det ta evigheter att få i honom hans portion, och det var uppskattat :)
Annars idag så har Theodor gått väldigt mycket själv utan stöd :)
Såhär glad blir man över att få rabarberkräm för första gången

Vunnit en webbtävling

Idag fick jag ett mail om att jag har vunnit en tävling på Agrias hemsida :) Priset var boken Från valp till stjärna, det är verkligen inte var dag man vinner något, så det ser jag framemot när det kommer på posten om några dagar :)
Jag och Theodor har varit en sväng på Ikea innan jag skulle med Gnistra till Annika Falkenberg. Jag tycker att Gnistra har rört sig annorlunda sen ett tag tillbaka men inte verkat ha nån speciell smärta, jag har varit orolig att det skulle vara knäet eller höften, men jag fick henne undersökt på jobbet och vi röntgade även höfterna som såg bra ut, men hon reagerade när veterinären böjde och klämde runt höfterna och dess muskler. Annika hittade rätt fort att det satt runt höger höft, och trodde att det bara var att hon kan ha sträckt till sig och sen blivit en snedbelastning. Hon fick ordning på det men hon tyckte att det behövs ett till besök för att fixa det sista längst in. Gnistra var väldigt duktig under hela behandlingen, hon tyckte att det var rätt skönt att få ordning på kroppen och man såg när det släppte. Theodor skötte sig bra när han fick vänta i vagnen medans Gnistra fick sin behandling, sen sov han gott i bilen hem efter det.
.
Theodor har kommit igång ordentligt med gåendet, nu går han ofta när han ska nånstans, mest längs med möbler och väggar, men dom senaste dagarna går han även utan stöd flera steg själv mellan möbler :)

Tvätthjälp

Igår fick jag hjälp av Theodor att hänga tvätten... :) Man får bara passa så att han inte lägger in någonting annat i maskinen... ;)
Idag fick det bli en promenad runt Ekhagen på 7,6 km i det fina vädret. När Theodor hade somnat i vagnen så fick Gnistra agera fotomodell bland vitsipporna. Jag tog en liknande bild när Gnistra var ca 9 månader som vi har som förstoring på väggen, mamma har även gjort en kudde med den bilden på, av ull (?). Både Toxie och Theodor tycker att det är kul att plocka den kudden på luddet...
I söndags gjorde vi vår andra start i avancerad klass (rallylydnad) och fick 85 p, Gnistra var ofokuserad när vi gick in i Honnören så hon reste sig en gång så där blev det 10 p avdrag, plus litte småfel på banan. Vi är inne i en svacka när det gäller rallylydnaden, förra helgen gick inte heller så bra som jag hade önskat, men vi fick ihop 87 p där så vi behöver bara en till godkänd runda i avancerad klass innan vi är i mästarklass. Nästa tävling är i Göteborg 3 juni.

RSS 2.0