Söndag

Deprimerande att det redan är söndag! Eftersom vi städade hela dagen igår så har det inte blivit så mycket slappande denna helgen.
Men jag hann åka iväg och träna 1 timme, Annelie och Tilly var med så det blev kontaktfältsträning (A-hinder, balans och gungan), Gnistra skötte sig bra och var pigg o glad. Gungan går förvånanvärt bra, hon tar den så gott som själv hela vägen, jag är bara med och håller i lite så att det inte ska gå för fort ner. A-hindret sprang hon bredvid några gånger, men annars går den ganska bra, full fart och förhoppningsvis tar hon kontaktfältet alltmer ju mer vi tränar den :D Balanshindret har vi inte tränat alls mycket på, så där måste vi träna mycket mer dutt på target innan vi är ens i närheten av någolunda bra på det hindret. Vi återupptog träningen hemma på plankan nu ikväll, nu gäller det att hålla i den träningen så att vi inte hamnar efter med det hindret.

Igårkväll var Anja, Hildigunnur, Miriam och Jepser här, vi grillade och kollade på Eurovision song contest, vilket var trevligt men tävlingen suger! Sverige borde bojkotta det nästa år....

Idag blev det sovmorgon till 11, vilket var väldigt skönt! Sen kollade vi på Hannibal- Rising, ganska bra film. På efetrmiddagen var jag o Gnistra ute en timme, tränade bl.a lite handling på stockar, det gick rätt så bra.

Nu ska vi kolla på film innan det är läggdags, och snart början på en ny arbetsvecka. Men nu är det 3 veckor kvar att jobba innan semester och hämtning av valp! Hoppas bara att dispensen går igenom och att valpen mår bra.

//Mikaela

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback