Gårdagens agilityträning och dagens skogspromenad

Som rubriken lyder så är det vad som har blivit gjort dom 2 senaste dagarna. Igår åkte jag, Theodor och hundarna till brukshundklubben för att träna agility. Theodor somnade i bilen på väg dit och sov sen i vagnen medan jag tränade. Gnistra har inte kört agility sen oktober, så hon var galet taggad! Redan under uppvärmningen ville hon helst ta alla hinder, samtidigt. Hon hade en jäkla fart, och slalomen var klockren! Vi körde lite olika kombinationer och gjorde sen en bana utav det hela, en fartig bana som hon var riktigt snabb på! Att det ska behövas 10 månaders vila ;) Vi tränade öven lite rallylydnad, men det är inte alls lika roligt som agility, tycker både Gnistra och matte. Men det är tävling om 2 veckor, och ska vi lyckas klara även fortsättningsklassen lite senare så måste vi träna.

Idag har det varit en rätt så lugn förmiddag med en sväng till affären för att köpa lite lunch. På eftermiddagen åkte vi ut till Miriam i Siene för en långpromenad i skogen. Det var perfekta, barnvagnsvänliga skogsvägar att gå på och helt okej väder. Theodor låg så snällt i vagnen hela promenaden. Vi hittade även lite kantareller som jag o Kalle åt sen på kvällsmackorna.
Under kvällen har Theodor varit rätt ledsen, han fick bada och då blev han så nöjd och glad. Men sen blev han ledsen igen, och då behövdes det napp och en famn att mysa i så blev han nöjd igen. Så nu har han sovit större delen av kvällen, jag hoppas att han kommer att sova som vanligt inatt.
Nu är det läggdags för oss alla tre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0