1 december

Dagarna flyger som vanligt förbi, så nu var det lite väl länge sen senaste inlägget. Det har redan hunnit bli december, tråkigt bara att det regnar och blåser mycket ute istället för att det ska vara vitt av snö. Men vi har iallafall hunnit med att få fram julsaker och varit på julbord i helgen, det är alltid gott med julmat :) Härligt också att nu har dom kommit igång med julradio.se så att mman får in lite julstämning :)
För en vecka sen var Theodor på 6 månaderskontroll med läkarbesök, allt såg bra ut och han följer sina kurvor. Dom frågade om när han tappar en leksak, om han brukar följa den med blicken- det kan man väl lugnt säga att han gör, han hänger ut ur gåstolen om han tappar något på golvet för att försöka få tag på den :)
I lördags var jag på kurs genom jobbet hela dagen så Theodor fick vara med sina pappa vilket funkade utan några som helst problem. Dom var bl.a och badade och Theodor fick en hoppgunga. Oj vad han tycker att den är rolig, så fort man tar fram den så börjar han att sprattla med benen. En annan sak som Theo gärna sysselsätter sig (och mig) med är att riva ner alla sina böcker som jag brukar lägga i hyllan i vardagsrummet, det kan han roa sig med en bra stund. En annan favorit att pilla på är dammsugaren.
När det gäller rallylydnaden har det inte blivit riktigt så mycket tränat som vi borde iom att vi har tävling på lördag, det har blivit 2 tillfällen ute på brukshundklubben men antingen så har hon varit väldigt nosig eller så som i måndags var det väldigt blött och då vill inte Gnistra sitta nå gärna, det funkar inte riktigt då med tanke på att det är sitt i väldigt många av momenten...
Nu är det dags för lunch, Theodor har börjat äta allt större portioner mat mitt på dagen, på kvällen får han antingen välling eller gröt, förrutom det är det amning och ett o annat smörgåsrån eller majskrok under dagen. Något som är smidigt är taste teasern som han har, då är det bara att lägga in lite frysta bär/frukt så kan han suga på den en stund :)
Vissa tycker det är kul att pilla med spjälskyddet...

Nu när man har fått 2 tänder så är det dags att börja med tandhygienen
Igår fick det bli en ny mössa som täcker öronen ordentligt, det är ju någon som växer som bara den... Jag vet inte hur många mössor den lille herren har fått sedan han föddes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0