Nu har dom 2 första tänderna kommit

Vi har tyckt att nätterna har blivit lite jobbigare den senaste tiden, Theodor har varit vaken oftare, ledsen ibland och vaknar tidigare än vanligt, i torsdags kväll fick vi förmodligen svar på varför - det har börjat komma fram 2 små tänder i underkäken. Det är inte lätt att försöka få sig en titt på dom, han har gärna tungan i vägen.
Theodor har börjat äta större portioner, idag fick han en mix av potatis, morot och grönsaksblandning och så ett smörgåsrån på det, mums tycker Theodor :-) Han fick en bit fryst puré, det verkade han tycka var skönt för dom nya små tänderna.
Idag fick det bli 2 rallylydnadspass på förmiddagspromenaden, bland annat sändande till kon som Gnistra har fattat riktigt bra, sen momenten i fortsättningsklass, och så har vi börjat träna in momenten på min högersida, det går verkligen inte lätt för oss! Det blir ett väldigt kliv från fortsättningsklassen till avancerad klass så det är lika bra att försöka lära in alla momenten på "fel sida" redan nu. Det lär ta lång tid innan det känns någolunda bra.
Gröt är fortfarande favoriten än så länge, Theo har förstått det där med att man måste gapa stort :)
Efter gröten är det dags för god natt-saga innan det är kvällsamning och sen sängdags.
Det är kul att bada
Ibland händer det en olycka i blöjan, då är det duschen som gäller.
Fina Gnistra

Kommentarer
Postat av: Titti

Härliga bilder - men var är Toxie då?!

2011-11-13 @ 20:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0