Dags för ett nytt inlägg

Nu har det gått över 2 veckor sedan senaste blogginlägget, så jag får passa på att försöka få ihop ett medans Theodor ligger ute i vagnen och sover. Snart kommer han att vakna och Kalle slutar snart jobbet, eftersom det är hans födelsedag idag så ville han ta en fika i Alingsås eller Borås, och sen godis och en film ikväll, godis har vi inte ätit sen semestern så det ska bli gott!
I helgen var Jennie och Joackim hit och hälsade på, det var väldigt trevligt och med Theodor har det ju hänt en hel del med sedan dom senast träffade honom. Bland annat har han börjat få smakportioner sen ca 1 vecka tillbaka (morot, potatis och palsternacka hittills) vilket han tycker om än så länge,men roligast är ju skeden enligt Theodor, fast han spottar inte direkt ut det lilla han får från den utan han verkar tycka att det är helt okej. Nästa vecka kommer hans mormor o morfar på besök, det ser vi framemot!
Jag satt nyss och pluggade på lite rallylydnadsskyltar efter att ha kört ett micro-träningspass med Gnistra inne på mattan i köket, för innan såg jag på mailen att det kommer att vara 2 dagars rallylydnadstävlingar på MyDog i januari, jag hoppas verkligen att Gnistra är pigg o kry tills dess så att vi kan vara med, jag är sugen på att börja tävla igen. Just nu är jag väldigt nervös inför sövningen och operationen på fredag :( Det måste gå bra med henne! Hon mår ju hur bra som helst för tillfället, men de stora tonsillerna måste ändå opereras bort så att hon inte får mer bekymmer igen. Men det är bara att hålla tummarna att allt ska gå bra, Kalle har tagit föräldraledigt så att han är med till djurkliniken och tar hand om Theodor så att jag kan koncentrera mig på Gnistra, mitt lilla skäggmonster :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0