På bättringsvägen

Nu har det gått 2 veckor sedan Gnistra visade de första symtomen, först var det inte så farligt men sen när hon fick antibiotika så blev hon riktigt risig och hade väldigt ont. Så det blev ytterligare en tur in till kliniken för nya prover och röntgen, men det såg bra ut så det blev antibiotika-byte och redan inom ett dygn var hon mycket bättre. Nu är hon så gott som sig själv igen, väldigt bra för mattes hjärta!
Igår var det babysim, denna gången fick pappa sitta på kanten och fota. Vi fick bland annat åka under vattenkanan, hålla i bassängkanten, sitta i en flytring och åka runt, och så de vanliga sångerna såklart. Första gången på babysimmet när skattkistan med halsband kom upp ur vattnet så brydde Theodor sig inte, men nu är han väldigt ivrig att försöka få tag på vad som finns i den :)
Igår på eftermiddagen var vi i Herrljunga hos Mathilda o Anders medans Theodors väldigt snälla o hjälpsamma farfar svetsade på våran bil. Jag o Kalle byggde lego med Kevin, så nu längtar man lite tills Theodor kommer att leka med sånt. När jag satt i soffan kom Kevin och ville att jag skulle bygga mera, han pekade upp i taket o menade att vi skulle bygga ett till legotorn :)
Theodor försöker jaga sjöstjärnan
Kul med Lego
För leder och musklernas skull så får Gnistra ha täcke på sig, det är inte alla hundar som tycker om att ha det på sig inne, men Gnistra tycker snarare att det är skönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0