Babysim och uppflyttning i rallylydnad

Nu har det inte blivit något blogginlägg på nästan en vecka, sedan sist har det bland annat hunnits med rallylydnadstävling, babysim, Borås-besök och middag på Åkervägen.
Igår var vi iväg till Tibro för rallylydnadstävling, detta var den tredje starten så om vi blev godkända så skulle vi bli uppflyttade till fortsättningsklass. Som vanligt var jag väldigt nervös, men det mesta funkade bra så vi slutade på 94 p med lite småfel, vilket räckte till en andraplats och vår första pokal :) Efter prisutdelningen stannade vi i Skövde för inköp av ett par ordentliga skor så att jag slipper bli så blöt om fötterna så fort det är lite vått ute. Theodor skötte sig väldigt bra under hela dagen. På kvällen blev vi bjudna på tacos hos Lena o Anders, vilket var väldigt gott. Sen somnade man gott den kvällen.
Idag var det dags för babysim i Herrljunga, Theodor var väldigt pigg från att han vaknade innan åtta tills han somnade på parkeringen i Herrljunga så vi var dels oroliga att han skulle vara trött när han skulle ner i bassängen, eller att han skulle bajsa.. Men det funkade utan nån olycka och han verkade trivas i vattnet. Vi fick dra honom fram i vattnet både på rygg och på mage, och så sjöngs det några sånger under den halvtimme som kursen pågick. Vi var nöjda alla 3. Efteråt stensomnade Theo och sov gott i bilen på vägen hem.
Efter babysimmet tog vi en promenad med hundarna innan vi åkte till Borås med Lena o Anders, där fick Theodor ett par nya byxor och en body, och en tjockare mössa att ha nu på hösten.
Farmor var på besök i veckan
Uppladdning innan start

Kommentarer
Postat av: Jenny

Dom säger ju att man ska äta fisk flera gånger i veckan men vem gör igentligen det? :P Åt du omega 3 eller nått sånt istället? Jag tror kroppen o bebisen klarar sig ganska så bra ändå :)

2011-09-13 @ 22:07:05
URL: http://jennyzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0