Privatlektion i rallylydnad

Igår var jag och Gnistra, tillsammans med Linda och Camilla med sina hundar, på privatlektion för Emelie. Vi gick igenom alla skyltar, det är ändå 71 skyltar som man ska kunna upp till mästarklass så det är en hel del som behöver läras in. Nu ska det förhoppningsvis inte vara några större funderingar angående skyltarna iaf, nu är det att få allt att sitta. Vi var ute så Emelie fick kolla igenom vissa av sakerna, bl.a dom olika sidbyterna när ekipaget vänder ifrån varandra och åt samma håll, framförallt till höger. Vi körde även de 2 olika snurrarna och kollade hur vi låg till i bakdelskontrollsträningen.
Så förutom att träna igenom skyltarna för främst fortsättningsklassen så ska vi träna mycket bakdelskontroll, träna in sidförflytning med hjälp av planka, backning och sändande till kon. Det kändes bra att ta en lektion så att man fick lite tips och idéer till våran träning. Om vi inte klantar till det i helgen så tävlar vi förhoppningsvis i fortsättningsklass nästa helg, så vi måste få till alla momenten i den klassen tills dess.
Idag får det bli en promenad nu på förmiddagen, det har inte blivit någon längre promenad på ett par dagarna nu så det kan behövas. Sen blir det att baka tekakor tills Kalle kommer hem. Till kvällen följer nog jag, Theodor och hundarna med Kalle till Herrljunga och går en promenad medans han simmar. Så blir nog denna dagen att se ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0