Det är tur att vi har grind in till köket!

Vad fort det har gått med Theodors utveckling den senaste tiden, det känns som att det inte var så länge sen som han precis hade lärt sig att åla sig framåt, och nu reser han sig mot möbler, går i sidled själv om han håller i sig i tex soffan, och han går riktigt bra själv med gå-vagnen. Han reser sig upp mot allt möjligt, nyss stod han och höll i sig i handfatet inne på toaletten, man måste verkligen passa honom hela tiden. Han blir mer och mer modig och stabil när han står upp, så han glömmer nästan att han inte har lärt sig att sätta sig ner själv än..
I lördags åkte jag på magsjuka, usch det är bland det värsta som finns :/ Jag är iaf glad att jag fick en rätt lindrig variant och att Kalle är så underbar och tog hand om Theodor hela dagen, och även var och köpte ProViva o isglass så att man överlevde eländet.
Nu är det ny vecka och det enda som är inplanerat än så länge är jobb och rallylydnadskurs på onsdag och sen dop på lördag, få se vad vi mer ska kunna hitta på. Nu får det iallafall bli en promenad i det fina vädret.

Kommentarer
Postat av: lena

visst är han lik sin morfar?

2012-02-14 @ 17:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0