Nya möbler till Theodors rum

I fredags åkte hela lilla familjen till Ikea för inköp av lite nya möbler till Theodors rum. Det vi ville ha var ju slut när vi var på Ikea förra helgen, nu i efterhand var det rätt bra med tanke på att vi köpte en helt annan kombination mot vad vi först hade tänkt. När vi kom hem började Kalle att sätta ihop det hela och jag underhöll Theodor innan det var läggdags för hans del. På tal om läggningsrutiner har vi äntligen hittat något som verkar funka, det har blivit en rätt stor skillnad senaste 2 veckorna :)
Kalle har under helgen hunnit göra sin tävlingsdebut i simning genom att delta på Masters DM i Borås, jag och Theodor var såklart med och hejade på. Kalle gjorde en jättefin tid på 1500 m på precis över 22 minuter.
Idag har jag och Theodor ställt upp lite böcker och lagt i leksaker i lådorna, fast Theodor vill helst resa sig upp mot lådorna och dra ut dom :)
Det är kul att dra ner saker...
Eller att dra ut lådor och se vad man kan plocka ur för saker från dom...
Nu räcker det inte att sitta längre, helst ska man stå upp
Ibland duger det att ligga en kort stund på golvet och leka, men han har nyss kommit underfund med hur man sätter sig upp själv, så det gör han stup i kvarten.
Bobbycaren är rolig, helst sitter han med båda benen uppe vid ratten.
Spjälsängen är väldigt sparsamt använd.... Men den går ju an nu på dagen när man kan resa sig upp själv.

Kommentarer
Postat av: Farmor

Fint blev det! Och Theodor ser nöjd ut med den nya inredningen;)

2012-02-06 @ 19:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0