Theodor och Gnistra

Gnistra har aldrig tyckt om barn men som tur är tycker hon att Theodor är okej. Det är såklart inte alltid som hon är överlycklig om han kommer och försöker dra henne i skägget eller klättra över henne, men hon vill ju väldigt gärna vara med så hon accepterar det till en viss gräns. Ibland får hon lust att leka och då kommer hon med sin leksak till Theodor, så det händer att dom två har dragkamp :) Hon är väldigt försiktig när han är med, och dom får självklart inte leka själva utan uppsikt. En annan sak som är skönt med Gnistra är att hon väldigt sällan försöker att ta Theodors leksaker utan hon vet att det är hans.
Toxie fick ju flytta till min mormor och morfar i december, och dom är väldigt nöjda med henne. Det var tydligen en pensionärshund hon ville vara ;) Hon trivs väldigt bra där och sköter sig tydligen exemplariskt, jag blir så glad över det :) Enda gången som hon inte har skött sig är när hon tydligen bajsade under mamma och pappas säng när dom passade henne förra helgen... hehe ;)
Nu har det gått två veckor sedan Gnistras operation, op-såret har läkt hyfsat förutom på ett ställe, men jag hoppas att det ska bli bra så snart som möjligt. Annars mår hon bra så jag ska lite smått börja träna med henne i köket igen. Nu får det verkligen vara nog med alla hennes bekymmer! Tonsillit + tonsilloperation x flera, allvarliga diarrér/kräkningar 2 gånger, urinstensoperation, glas i trampdynan, lång vila för att få ordning på höfter och muskulatur, kastrering pga cystor - listan kan göras lång, speciellt med tanke på att hon inte är mer än 6½ år. Ofta har hon tajmat detta under tävlingssäsong så det är tråkigt att tänka efter hur mycket vi har missat. Men nu jäklar blickar vi framåt och hoppas på en frisk och hel hund! :)

Kommentarer
Postat av: Titti

Jag vill bara påpeka att Toxie var här igår och bajsade i vårt sovrum igen - denna gång såg inte pappa det utan klev omkring med det....

2012-02-06 @ 20:55:42
Postat av: Jennie

hahahahahahahhaahahhahaahha

2012-02-07 @ 13:43:59
Postat av: Lena

Ja, vad ska man säga... Lilla Toxie fortsätter att vara den lite speciella vovven;))

2012-02-09 @ 19:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0