Köksredskap kan vara tacksamt

Ibland krävs det inte mycket för att Theodor ska hålla sig nöjd, det är bara att ta något från köket som han kan sitta och roa sig med. Nyss fick han ett litermått och en ballongvisp att sitta och leka med. Det dög en stund, men nu ålar han sig iväg, han kommer en bra bit, sen nyårsdagen har han lärt sig att ta sig framåt och inte bara bakåt :)
Sedan senaste blogginlägget har det bland annat hunnits med jul- och nyårsfirande i Falun och rallylydnadstävling på My Dog.
Julen var väldigt trevlig uppe i Falun med god mat och trevligt umgänge, det blev både det traditionella julfirandet på julafton med familj och mormor o morfar med fina julklappar, sen på juldagskvällen träffades det "gamla gänget" hos Sofie, alltid lika trevligt!
En av alla julklappar som Theodor fick var en stol att ha i badkaret, perfekt att ha då han älskar att bada. Theo fick testa den i sin mormor o morfars bubbelbadkar, med bubblor såklart, vilket var väldigt uppskattat.
På kvällen när vi kom upp till Falun fick Toxie flytta hem till mormor o morfar pga hon inte mår bra av att vara med barn, och tyvärr är Theodor inget undantag, hon har morrat ett flertal gånger pga osäkerhet när han har varit nära och jag skulle inte kunna förlåta mig själv om något skulle hända. Toxie har anpassat sig väldigt bra som "pensionärshund" i Herrhagen och mormor o morfar verkar väldigt nöjda med henne så det känns jättebra. Gnistra verkar inte ha några bekymmer med att vara ensamhund, det är nog snarare lite bra för henne, hon blir mindre skällig och kan tänka sig leka med andra hundar vilket hon inte gjort när Toxie har varit med.
Ihelgen var jag, Kalle, Theodor och Gnistra på My dog där det var rallylydnadstävlingar. Gnistra var på höglöp så förutsättningarna var väl inte riktigt dom bästa, men det funkade rätt så bra och vi fick ihop 92 p vilket räckte till en fjärdeplats. Synd bara att prisutdelningen drog ut så på tiden, det blev knappt någon tid till att gå på mässan innan dom stängde. Men jag fick kollat lite och köpt retriverkoppel, en regnoverall från Hurtta och tuggben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0