Ny bil

I fredags gav vi oss ut på jakt efter en ny bil, vi har länge pratat om att skaffa en Golf, så vi åkte till Skövde för att kolla på en bil som vi hade sett på nätet. Det blev att vi åkte därifrån med en Golf TSI, väldigt nöjda med köpet :-) Bilbarnstol och hundbur får alldeles lagom plats i baksätet och så vagnen i bagageutrymmet. Vi behöver bara skaffa en takbox så att vi får plats med väskor för längre resor. Theodor var ju såklart med och köpte bil, han skötte sig alldeles ypperligt :-) Han hade väldigt roligt åt att det ekade en massa om man tjoade i bilhallen ;-)
Under lördagen var jag på kurs på Blå Stjärnan, det var en rätt lång dag men ändå en del vettigt som det förelästes om. Fast när de pratade om de massa olika hjärtsjukdomar som finns, och visade ultraljudsfilmer så kändes det som att det är lite onödigt vetande för en djursjukskötare, det får veterinärerna kunna istället..
Igår blev det en ny cykeltur för min del, denna gången själv i blåsten. Egentligen så skulle jag ha cyklat i torsdags men då snöade det, väldigt deprimerande. Då var vi istället på Åkervägen och fick ärtsoppa och pannkakor, mycket gott, vilket även Theodor tyckte!
När det gäller Theodor så har han börjat att vinka (sträcker upp handen när man vinkar), fått tand nr 5 och 6, han går bättre och bättre även om han fortfarande håller i med en hand (helst vill han hålla med båda händer) och det händer att han står själv utan att hålla i sig i någonting i några sekunder.
Nu ska vi ge oss ut i det fina vårvädret så Theodor får gunga lite i lekparken.
'

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mormors prins!

2012-03-15 @ 18:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0