Länge sen, igen

Jaha det kommer klagomål från mamma att jag inte bloggar, så pappa har inget att läsa.. Så det får väl bli ett inlägg för er skull då ;) Och det verkar vara några som fortfarande är inne och kollar varje dag så..
Har suttit ikväll o bland annat anmält Toxie till valpklassen på MyDog i Göteborg i januari, slog till med den internationella utställningen ;) Nejdå det spelar ingen roll, det som var är att den är på lördagen, nationella är på tordagen och jag hoppas att jag jobbar den dagen!! Ska försöka få med Kalle, det kan nog bli trevligt :) Alltid kul med utställningar där det är mycket dvärgar och hundsaker!! :D
Senaste veckorna har det kommit 2 valpkullar, en efter Fleur och Hamilton, där det var 2 tikar. Eller 2 stora elefanter kanske man ska säga ;P Sen i söndags fick Grietje en kull (även den efter Hamilton) med 3 stycken hanar. Så söta så :)
Schnauzervalparna efetr Hira ska snart flytta, vilket ska bli ganska skönt för öronen då de är väldigt bra på att låta väldigt högt och väldigt länge... Men dom är väldigt charmiga :) Speciellt bouviervalpen efter Inca som bor med dem.. På tal om Inca, hon har fått flytta till en gammal dam (?) vilket är väldigt trevligt för Inca, men lite tråkigt för oss andra.. Hon var en snäll o go hund :)
Idag har Toxie varit o lämnat rabiesblodprov, men den jäkla veterinären var så värdelös på att ta blodprov så hon stack sönder benen på Toxie och fick knappt nåt blod alls!! Så frågan är om det är tillräckligt, och om svaret hinner komma innan 15 december då vi ska hem till Sverige igen?
20 december bär det av till Falun! blir där över jul, fram tills 29 december, tågbiljetter är färdigbokade och det ska bli så skönt att ha det lite ledigt. Men Gnistra ska vara kvar i Vårgårda ;(

Nu är det läggdags, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Kalle

Väldigt kul med uställningar... Men jag tror att toxie vinner =) Och gnistra kommer att ha de jättebra över jul här, och hon väntar på att du ska komma hem den 29de.

2007-11-29 @ 11:50:23
Postat av: Syster

Ofta du bara kan lämna gnistra hos stora läskiga KarlAnders..när jag sitter hemma och saknar henne >

2007-11-30 @ 21:25:54
Postat av: Anna Alfredsson

Vem saknar inte Gnistra? Hon är en jättego liten hund!
Hoppas du har det bra och att allt löser sig till bästa möjliga!
/ Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback